MASZI source * | version 01.
sztárok

SzisziMaszatCuki

 
navigáció
  1. Hírek & frissek
  2. Kutyaház
  3. Főoldal
  4. Belépés
 
elite mancsok


 

 
látogatók
Indulás: 2007-07-23
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
hírek&frissek

2010. 09. 04. ://

Gondolom mindenki észrevette, hogy nagyon ritkán frisselek. Ez azért van, mert nincs kedvem itt lenni és frisselni. Elég nekem a blogos oldalam. Azt nem mondom, hogy végleges a zárás, mert néha napján frisselek majd, de most tényleg nincs kedvem.. A cserések közül aki akar vegyen le, de azért a csetbe írja meg, mert akkor én is leveszem!

2010. 08. 26. - MSN ikonok

Bocsánat, amiért nem frissítettem. Csak az elmúlt napokban nem volt kedvem semmihez sem. Most viszont hoztam egy kis grafikai frisst. :) 8 db kutyás msn ikont gyártottam. A képekre kattinva mint a 8 db-ot megtekinthetitek.

2010. 08. 10. - Oklevél

A barátnőm, Bogi - akit az előző bejegyzésben jó párszor megemlítettem - elviszi tőlünk a Sziszi egyik kiskutyáját. Így talán nem lesz annyira szomorú Mozart miatt. Amúgy hoztam egy hangyányi frisst. Készítettem egy új modult Oklevelek címen. [katt]

2010. 08. 09. - Blog

Annyira jól indult a napom, hogy azt hittem ez lesz életem legjobbja. Délután elmentem a Brigihez, aki nem volt otthon. A Boginál volt. Felhívtam őket, és mondták, hogy akkor menjek át ő hozzájuk. Olyan furcsa, szomorú volt a hangulat, már épp rá akartam kérdezni, hogy "ki halt meg?!" Arra gondoltam, hogy valami a Bogi kutyusával lehet, mert különben már lehozta volna és játszanánk vele. A Bogi mondogotta/súgta a Briginek.. Idézem: "nem tudom hogy mondjuk el neki. (nekem)" Később elmentünk sétálni, és a Bogi akkor is csak ezt hajtogatta. "Nem tudom hogy mondjuk el neki." Én meg már tiszta ideg voltam. "Mondjátok már el, hogy mi van!" Aztán a Brigi SMS-ben leírta, hogy mi történt. "A Mócit (Mozartot) megfojtotta egy kutya." Nem tudom, de én ezen meg sem lepődtem. Mintha már tudtam volna, mintha már valaki elmondta volna. Nem tudom. Először fel sem fogtam, csak később, amikor a Brigiéknél voltunk már. Láttam, hogy könnyes a szeme. Az enyém is az volt. Megemlítettem a Briginek, hogy a Bogin nem is látszott, hogy szomorú. Pedig volt, csak nem mutatta ki.  Nem akart "síró showt" rendezni. Anyuék felajánlották nekik az egyik eladó kiskutyánkat. Gondolkoznak az "ajánlaton".

Mozart †
2010. május 14. - 2010. augusztus 08.
Örökké a szívünkben. <3

2010. 07. 29. - Nyitás

Sajnálom, amiért nem álltam neki szerkeszteni az oldalt, de most tényleg elkezdem. Még ebben a pillanatban. Az új elite ikonok már felkerültek, a többi is majd szép sorjában :)
Felkerült az oldal legújabb kinézete, és az elit cserék ikonjai is. A kutyusoknak egy új menüt készítettem "sztárok" c. alatt. A képekre kattintva elolvashatjátok az adataikat. Ennyi lenne mára.

Új design

Sziasztok :) Feltettem az új designet, ami pár nappal ezelőtti képekből készült. Az 1. képen a Sziszi van, a 2.-on a Maszat, a 3.-on a Cuki (és Gorgó), és a 4.-en a Gorgi. Mára ennyit.

Bocsi

Bocsánat, amiért nem frisselek, csak az elmúlt hetekben csomószor feleltem, hogy évvégén megkapjam a jobb jegyet. Amint vége lesz a tanévnek teljes gőzzel szerkesztem majd az oldalt :)

Nyitás

Sziasztok. Úgy döntöttem, hogy kinyitom az oldalt. Lehet, hogy kicsit rossz időpontot válaszottam rá, hisz nemsokára itt az évvége, a sok odlgozat. Nem baj, annyit frisselek majd, amennyit csak tudok ;)

Cset - válaszok
Noja*: Szia!! nekünk van egy top affink!! kérlek rakj ki, mihejst már nincs szünet!!!!!
Gabi: Szia :) Hamarosan kint leszel.

Nelli: Szia! Nagyon sajnálom hogy bezártad az oldalt! Pedig olyan jó volt!
Gabi: Szia. Kifogom nyitni az oldalt :)

Panda: Örülök, hogy döntesz még, mi legyen a webbel. ne legyen zárás :( ^^
Gabi: Köszi :)

Patti: Szia Gabi! Szerintem nyiss ki ^^ Amúgy megmondanád, hogy a fejléceden a Maszi-t milyen betütipussal írtad?? Mert nagyn tetszik. ^^
Gabi: Köszi :) Fortuna Dot.

Katee
: Szaasztok! :) gabi, légyszives majd nézd meg a hozzászólászokat az utolsó bejegyzésnél... :)
Gabi: Szia. Elolvastam, köszi :)

:(

Sziasztok. Úgy vettem észre, hogy az oldal senkinek sem hiányzik :( Már gondolkodtam, hogy vissza-e térjek és szerkesszek, de még nem tudtam dönteni. Indítok egy szavazást, kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Hírek

Halihóó :D Még nem döntöttem, hogy elkezdem-e újra szerkeszteni az oldalt. Csak gondoltam hozok híreket. " Nyaral " nálunk egy kiskutya, igazából csak pár hétig lesz nálunk. A neve Gorgó, és ő egy fekete színű jack terrier. Nagyon édes, pici kis gombszemei vannak *,* Jól kijön a Maszattal és a Cukival, viszont a Sziszivel nem igazán. Nem kedveli az idegen kutyákat, főleg a szukákat.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 


 


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!